Added new washer fluid now no pressue. - Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority
Support Our Troops!         
 

Go Back   Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority > General > 2006-2012 Eclipse (General 4G)

2006-2012 Eclipse (General 4G) General discussion and information about the 2006-2012 (4th Generation) Eclipse.


Welcome to the Club4G Forums where you can join fellow owners from all over North America discussing anything related to the 2006+ Mitsubishi Eclipse. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. To gain access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, you must register today!

  • Participate in over 100 specialized forums!
  • Get event information regarding meets, mod days and help in our regionalized forums.
  • Gain access to our classified marketplace to buy, sell or trade parts.
  • Levarage a vast collection of Do-It-Yourself guides on steps on working on your Eclipse
  • Access to the growing online parts directory which gives you insight on available parts and the vendors that carry them.
  • Communicate privately with other owners.

All of this and much more is available to you absolutely free when you register for an account. Sign up today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old January 4th, 2017, 11:35 PM   #1 (permalink)
Senior Member
 
escapefate's Avatar
 

Name: natty
Join Date: Jun 2013
Location: usa
Posts: 302
Rep Power: 4
escapefate is on a distinguished road
Added new washer fluid now no pressue.

I topped off my washer fluid with DeIcer fluid and now....very very very little pressure on the DS sprayer and ZERO pressure on the PS sprayer.


I dont know what to do. I did a visual inspection and every thing is connected as it should be on the pump.
__________________


Sun and Sound Package.
escapefate is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Tags
fluid, pressure, pump, visual, washer, what to do

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Real Name
What name do you go by?
Location
Where you live.
Type of Car
Year/Model/Trim
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question: Manual Transmission Fluid Change? fhadso 4G Eclipse GS/SE Specific 5 August 16th, 2016 11:50 PM
Checking Transmission Fluid? Silence_ 2006-2012 Eclipse (General 4G) 3 September 10th, 2015 05:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger